Täällä taas mutta pikasesti vain! Sillä on kiire päivä ollu ja ilta myös tulossa! Just tulin kaupungilta ostoksilta. Tarkotus oli löytää kaks asiaa ensimmäisenä pari leffaa jota voi katella joskus tässä kun tulee tylsää. Kun hintana uusilla ei välttämättä edes leffoissa pyörivillä elokuvilla on 2.5€! Ostin tossa American gangsterin ja sitte Rambo 4:) No mutta se toinen ja tärkeämpi asia miks keskustaan lähdin oli liput yhen bändin keikalle! Nimittäin Apocalyptica:) Joo Suomalainen bändi tosiaan keikkailee tämän viikon Meksikossa ja tänään täällä Monterreyssa! Kävin ostaan liput keikkapaikalta ja siellähän ne tukkajumalat jo valmiina olivat virittelemässä itseään iltaa varten! Hassua sinänsä että jos kyseinen keikka olis Suomessa en varmaan menis mutta kun kerran se on täällä niin olihan se pakko lähteä! katotaan jos vaikka huudettais ittemme Suomalaisilla taisteluhuudoilla bäkkärille tänä iltana:) Tekstiä keikasta myöhemmin siis luvassa!

Ja sitten toinen asia mistä halusin teille kertoa! Meksikon poliisit:) Vihdoi pääsin kosketuksiin näihin mystisiin olentoihin! Ja kyllä huhut heidän rahanahneudesta pitävät paikkansa! Ja juttu menee näin! Perjantai-iltana olimme Meksikolaisen ystävämme kyydissä kun hän ajoi hieman ylinopeutta. Tutkapoliisi sitten pysäytti ystävämme ja oli kirjoittamassa 500 peson sakkoa ylinopeudesta! Ystävämme siinä sitten yritti hieman vähätellä asiaa ja pyyteli poliisimiestä olemaan armollinen. (Ystävämme on siis naispuolinen henkilö ja taisi hän hieman perinteistä meksikolaista valttiakin käyttää, armotonta flirttiä) No poliisimies hetken keskustelun jälkeen ehdotti unohtavansa ylinopeuden jos kuskimme maksaisi hänelle suoraan 200 pesoa! Suomessa tämä olisi korruptiota täällä sitä kutsutaan kulttuuriksi:) No ystävämme jatkoi vielä lirkuttelua ja sai käännettyä tilanteen niin että alkuperäisen 500 peson sijasta hän sai 100 peson sakot turvavöiden käyttämättä jättämisestä:) (Ja huomio vielä tähän että kaikilla meillä oli siis turvavyöt päällä) Hieno mies tämä poliisisetä! Eli sadalla pesolla selvittiin:) Tilanne oli kyllä näin Suomalaisesta näkökulmasta katsoen aika hauska mutta Mehikaaneilla täysin normaalia!

Pari juttua vielä riittäis v-lopusta mutta kirjotan lisää heti kun ennätän koska nyt on pakko lähteä nopsaan  keikalle sillä Apocalyptica alkaa soittaan parin tunnin päästä! mutta ihan pian siis lisää! Lupaan:)