Aika kului edellisestä kerrasta taas huomattavan nopeasti. Liian nopeasti! Joku teistä lukijoista tuossa aikaisemmin muutama viikko sitten ystävällisesti laski kuinka kauan me ollaan vielä täällä.  Toisin sanoen kuinka paljon meillä on aikaa jäljellä! Liian vähän! No päätin itsekin nyt sitten laskea saman yhtälön nopeasti. Ja huomatkaa nopeasti eli jos tulee hirveä laskuvirhe niin kommenttia vain ja oikaiskaa asia. Eli laskujeni mukaan saavuin tänne 7 viikkoa sitten ja jäljellä olis 14 viikkoa. 1/3  ohi 2/3 jäljellä. Laskutoimituksia tehdessäni pelkään että teen itsestäni täysääliön laskemalla todella väärin. Ja varsinkin kun laitan laskut näin kaikkien nähtäville! Ja nyt sitten teistä innokkaimmat/kettumaisimmat/kuittausta hakevat alkoivat kaivaa kalenteria esille ja laskea tarkalleen viikkoja vain saadakseen minut ansaan! Myöntäkää te jotka näin teitte!

No tuossa jäljellä olevassakin ajassa ehtii tehdä vaikka ja mitä. Lyhyesti laitettuna siihen kuuluu ainakin matkoja. Ensimmäinen Acapulcoon, sitten Maaliskuun puolessa välissä 2vko Jukatanilla, Luultavasti joskus Huhtikuussa pelireissu Mexico Cityyn, ja Toukokuussa olis vielä 2vkoa kulutettavana koulun loppumisen jälkeen ja eiköhän seki kuluteta matkustamiseen, kohde vielä hyvin epäselvä! Ja tottakai myös jäljellä olevana aikana opiskelemme ahkerasti ja käytämme aikamme hyödyllisesti ja sivistävästi!

Parista tulevasta reissusta tarkemmin. Noin 12h päästä nousee lentokone korkeuksiin ja minä olen kyydissä. Suuntana paikka nimeltä Pie de la cuesta. Hyvin lähellä Acapulcoa eli sielläkin tulee varmaan pari päivää oltua. Takaisin tulen ens torstaina eli 6 pvän reissu! Mukaan lähtee täältä Aki ja Matti. Sekä perillä meitä odottaa muutama Matin kaveri Suomesta jotka ovat sinne jo lentäneet! Lennot makso edestakasin 63€ eli ihan siedettävät hinnat ja perillä meillä on vuokrattuna joku iso yhteinen rantabungalowi tai jonkilainen talo! En tiedä tarkemmin. Ainut mitä tiedän on että siitä tulee mahtavaa!:) Ja tänään myös varattiin lennot kevätlomamme ajaksi. Kevätloma kestää viikon ja sen lisäksi otimme hieman omaa lomaa periaatteella: Kerran sitä vain Meksikossa eletään ja asutaan! 11-26.3 oleskelemme Jukatanilla kierrellen Maya-raunioita, jotka muuten on ainaki kuvien perusteella huikeita, sekä vietämme tietysti perinteistä rantalomaa!:) Mutta siitä reissusta enemmän kun se on ajankohtainen ja kun reittisuunnitelma on selvä! Teille varmasti menee totaalisen ohi nämä paikkojen nimet täällä mutta Meksikon kartasta ne löytyy. Mutta täytyy myöntää että olen menettänyt vähän perspektiiviä siihen että osaisi katsoa asioita ulkopuolisen silmin. Täällä kaikki paikkojen nimet ja asiat mitä selitän tuntuu niin jokapäiväiseltä että en välttämättä osaa kaikkea selittää niin että saisitte asioista kiinni!

Semmonen juttu sattu eräs päivä että meille ilmesty pleikkari 3! Eli jos tulee tylsää voidaan pelailla videopelejä kaiket päivät! Ei oo vielä paljon pelailtu. Mutta tosiaan meidän naapuritalossa asuu pari mukavaa Ranskalaista vaihtaria (Käytin sanaa mukava koska läheskään kaikki ranskalaiset eivät niinkään miellyttäviä ole, jotenkain luihuja!) ja heillä oli sitten pleikkari mukana mutta niitten tv:ssä ei oo tarvittavia liittimiä ja meillä on joten ne sitte anto meille koneen lainaks sillä ehdolla että saavat välillä käydä meidän kans sitä pelailemassa!:) Ei kai sitä kieltäytymäänkään:) Piti tämäki kertoa ku se oli jotenkain niin humoristista ku fransmannit koputtivat oveen ja sönkkäsivät heikolla englannilla että haluatteko pleikkarin itellenne! Ei niinkään hauskaa näin kerrottuna mutta uskokaa pois, tilanne oli hyvin huvittava!

Nyt nukkumaan ja herätessä pääseekin jo hankkimaan kokovartalorusketusta ihan täyspäiväsesti viikon ajan:) Seuraavan kerran saatte sitten kuulla reissun kohokohtia. Olen kuullut ainakin että Acapulcosta olisi löydettävissä miehiä jotka hyppivät kalliolta aallokkoon! Ei sinänsä ihmeellistä mutta jos ajoitus on väärä kuolema heidät korjaa! Heidän hyppyjään siis katsomaan!