V-lopun aikana opin vihaamaan kokonaista maata. Koskaan en ole ketään vihannut mutta v-loppuna rakkaat ihmiset aloin yhdellä istumalla vihaamaan noin 300 milj. ihmistä! Eikä nyt siis ole kyseessä todellakaan Meksiko vaan se paras kaikista USA! Tarina alkaa kun päätin tehdä neitsytmatkani Usa:n maaperälle! Tarkoituksenani oli viihdyttää itseäni v-lopun ajan San Antoniossa, katsoen mm. korispelin San Antonio Spurs-Phoenix Suns. Spursilla pelaa mm. Tim Duncan ja Tony Parker joten mahdollisuus oli nähdä myös Eva Longoria! Lähdin matkaan yhden Meksikolaisen ystäväni kanssa ja tarkoituksenamme oli yöpyä hänen serkkunsa luona. Kaikki oli hyvin siihen asti kunnes maiden rajalla saimme avuksemme (lue: riesaksemme) perusamerikkalaisen naispuolisen tullivirkailijan. Koska jokaisen maahan pyrkivän pitää anoa lupaa tullilaitokselta, piti minun täyttää henkilötietolomake! Vasta kolmannella kerralla täytin sen oikein, koska esim. riviväli oli väärä tai muuten vain käsiala ei tyydyttänyt! Minun kohdallani ei tämän jälkeen ollut mitään ongelmaa vaan lupani oli kunnossa! Mutta Meksikolaista ystävääni ei hyvällä katsottu. Hän on juuri valmistunut yliopistosta joten hän ei ole opiskelija ja hän aloittaa työt uudessa työpaikassa ensi maanantaina, joten heidän silmissään hän oli työtön! Näiden lähtökohtien jälkeen Senorita tullivirkailija päättää kysellä häneltä kaikki mahdolliset henkilöpaperit, vanhempien osoitteet, kuitit kuukausituloista ja vaikka mitä muuta...Sitten tämä naisvanginvartijan näköinen rekkalesbo, natsisaksanaikainen kiduttajapelle päättää syyttää häntä laittomasta maahantulosta koska kaikkia hänen haluamiaan papereita ei ole mukana! Aikasemmilla Usa:n vierailuillaan ystävälleni on riittänyt vain passin ja viisumin näyttäminen! Tämän jälkeen hänet viedään 2 tunniksi kuulusteluhuoneeseen tehden kaikki mahdolliset tarkastukset. Kuulustelujen jälkeen hänet todetaan syylliseksi ja palautettavaksi takaisin Meksikoon! Sen jälkeen paperityöt kestivät toiset kaksi tuntia, itse istuin tämän reippaan 4 tuntia odotussalissa kulkulupa kädessäni, kohtalaisen tietämättömänä mistään!Loppujen lopuksi tuloksena on se että lähdemme kävelemään Usa:n tullista takaisin Meksikoon. Nyt tiedän miltä tuntuu laittomasta maahanpyrkijästä, joka on juuri palautettu takaisin pieneen hökkeliasumukseensa keskelle Meksikon kuivaa erämaata naapurinaan vain pieni ja kuiva kaktus.

Tällä hetkellä koko juttu tuntuu lähinnä huonolta Hollywoodin b-luokan elokuvalta (ohjaajana Renny Harlin ja pääosissa tottakai Mikko Nousiainen) jossa Suomalainen juntti seikkailee suuressa maailmassa ja kohtaa siellä väärällä jalalla sängystä nousseen, lapsena huonosti kohdellun sadistisen naisolion jonka suurimpana haaveena on joku päivä olla maailman v****maisin vanginvartija ja joka itkee itsensä uneen joka ilta omassa yksinäisyydessään! Anteeksi tylyyteni ja ruma kielenkäyttöni mutta kyllä pientä poikaa hieman suututtaa ison tädin suuri vääryys! Ja ai niin joo, katsoin eilen netistä miten tuo korismatsi päättyi johon meidän piti mennä. Peli ratkesi vasta toisessa jatkoerässä, Tim Duncan teki 40 pistettä ja tottakai minun tuurillani katsomossa myös Eva Longoria! Kiitos Usa:n tullilaitos!

Eli yhteenvetona minulta tullinainen vei Eva Longorian ja ystävältäni pääsyluvan Usa:an vuodeksi! Ja kaikki tämä vain koska ystävälläni ei ollut esittää sataa eri henkilöpaperia ja kuittia elämästään! Ja tosiaan, he epäilivät ystäväni pyrkivän Usa:n puolelle laittomasti töihin, kuten monet köyhät Meksikolaiset tekevän, koska hänellä ei ollut todistetta nykyisestä työstään. Naurettava väite, koska "kiinniottohetkellä" ystävälläni oli päällä mm. Lacosten-paita, Diesel-kengät ja Armanin kello ranteessa! Eli ei ihan köyhimmästä perheestä!

Ps. Ensi kerralla lupaan hieman vähemmän aggressiivisen tarinan! Pärjäilkää ja ahkeroikaa! Moi!