Ensimmäisestä päivästä lähtien on menny kyllä lujaa. Meksikoon saavuttiin ja kerron matkasta vaikka myöhemmin vähän lisää! Paikalliselta lentokentältä lähdettiin taksilla kohti majapaikkkaa. Kuskina oli vanhemman puoleinen meksikaanimies. Englantia ei tietenkään puhunu sanaakaan ja Espanjaks se yritti jotain vääntää ja selittää mutta me puolestamme ei siitä mitään tajuttu! Aika kovaa pääsee muuten kirkkaanvihreällä Nissanilla vuodelta kivi ja kirves. Jossain vaiheessa kattelin 60km/h alueella mittariin ni lukemat 120km/h paukahti rikki! Välillä paineltiin tööttiä ja vilkuteltiin valoja jotta hitaammat menisivät pois tieltä! Ja kaikki olivat kyllä meitä hitaampia! No ainakin saavuttiin nopeasti majapaikkaamme! Locoja nuo taksikuskit!

Ensimmäisenä yönä lämpötila keikku +5 lähettyvillä ja kun meksikaanien talon seinät on aaltopahvia ja nämä poloiset eivät tajua mitä on sähkölämmitys ni kylmähän siinä tulee! Sisällä ja ulkona sama lämpötila! Yö meni paksun viltin ja makuupussin sisällä ihan lämpimästi ja tottakai pipo päässä! Onneks seuraava päivä koitti vihdoin ja lähdettiin etsiin kämppää. Jopa meidän yllätykseks lämpötila kohos yli +20 ja taisin jo vähän ruskettuaki! Eli yöt todella kylmiä, päivät aivan bueno! Niin ja asunto tosiaan löydettiin. Kämppiksenä on joku Itävaltalainen tyttö, vaikuttaa ihan mukavalta! vuokraa maksan jotain 165€! Että ei paha!

Odottakaapas kun saan kuvia laitettua. Sitte näette vaikuttavimman asian täällä, ainakin näin ensisilmäykseltä, Vuoret! Eikä mitään kukkuloita tai mäkiä vaan käsittämättömät vuoret. Koko kaupunki sijaitsee vuorien ympäröimässä laaksossa. Ja jos kaupungissa asuu 4.5 milj. ihmistä ni voitte arvata että vuoretkaan ei ihan mitään pieniä oo! Tänä aamuna kun heräsin katoin ulos ikkunasta ja pysähdyin ihmettelemään vuoria. Jokaisella katselukerralla ne vieläkin lumoaa ehkä niihin tottuu ajan myötä!

Ihmiset on täällä aivan huippuystävällisiä! Ehdittiin olla täällä päivä ja tunnetaan jo parikymmentä tyyppiä. Kaikki on vaan tullu jutteleen ja kyseleen kaikkee! Niin ja perjantaina meidän Itävaltalaiskämppis pyysi meitä grillijuhliin, no tottakai me lähdettiin ja tavattiin paikallisia Meksikaaneja, Chilesäisiä vaihtareita ja paikallinen grillausperinne on jotain aivan mahtavaa. Nämä tyypit osaa kyllä kokata! Loistoilta ja muutenkin on vain joutunut hymyillä koko täällä olo ajan. Lämpötilalle, ystävällisille ihmisille ja uudelle elämälle!

Ps. Kohta kuvia ja ehkä pientä kertomusta pitkästä matkastamme tänne! Adios!