No joo täällä taas. Viikko vierähti ja päivät meni huisin nopsaan. Tuntuu että vain v-loppusin on aikaa kirjotella tänne! Kelit on taas vaihdellu totaalisesti. Kylmä sävytteisesti on silti menty. 2 lämmintä päivää ja muuten on sitte ollu sitä sun tätä. No huomisesta alkaen taas lämpenee ja ens viikolla pitäis päästä yli +30:)

Tuli taas tämä viikko kokonaisuudessaan treenattua yliopiston futisjoukkueen kanssa ja sitte eilen ilmottivat että tervetuloa joukkueeseen. eli nyt sitte pääsin tiimiin. jee! Huhtikuussa niillä olis joku koko Meksikon laajunen yliopistojen välinen turnaus joka järjestetään Meksiko Cityssa! (kaupungin asukasluku noin 20 miljoonaa) ja on vissiin yks maailman suurimmista kaupungeista! eli sinne pääsis mukaan jos haluaa:)

Tässä on myös suunniteltu matkoja lomaviikollemme joka on Maaliskuun puolessa välissä. Lähetään varmaan pariks viikoks Jukatanille. Cancun, Tulum ja Chitzen itza ois paikkoja mitkä pitäis kiertää! Lentoliput täältä Cancuniin ja takas jotain 65€!

Nii ja tänään ois tarkotus kävästä kaupungilla katteleen vaan meininkiä ja sitte illalla ois luvassa elämää suuremmat kotibileet. Kotibileet mehikaanityyliin! Ne on tossa 10min päässä meiltä talossa missä asuu toiset Suomalaiset meksikon vallottajat. Niitten Meksikaanikämppiksellä on synttärit ja kutsuttuja ihmisiä on 350! Kaikki ei tietenkään oo tulossa mutta virallisen laskurin mukaan kutsun on tähän mennessä hyväksynyt ja täten saapumisensa vahvistanut 49 ihmistä! Ja kun paikallisen tavan mukaan jokainen tulija tuo mukanaan vielä myös vähintään 2 kaveriaan ni kyllä oikea osallistuja määrä ylittää satasen! Hieman eri mittapuulla vedetään näitä kotibileitä täällä:)

Tämän verran löyty juttua tällä kertaa. Viikot menee aika normaalisti koulun ja futiskentän väliä ravatessa ni ei mitään äärimmäisen erikoista ehdi ees tapahtua. Jos vaikka tänään löytäis kaupasta aurinkotuolin ni sen vois pystyttää meitin kattotasanteelle ku ens viikoks tosiaan on luvattu rusketuskelejä:) Näkemisiin taas!