Jo laskemaan lähteneen auringon kimallus loppumattoman tyhjän meren pintaan. Makaan riippumatossa jonka pitkien säikeiden tiedän noustessani jättävän raipatun kuvion selkääni. Mutta en halua nousta!

Joku seurueestamme pohti kuinka kauan tällaista elämää jaksaisi?! Päivät on vuorottelua rannan ja bungalowissa olevan riippumaton välillä. Toisaalta Bungalowi jo itsessään on lähestulkoon rannalla kun sänkysi etäisyys on merestä 50m! Rannalla makoilet aurinkotuolilla tai pelkän pyyhkeen päällä kuunnellen aaltojen liplatusta tai vaihtoehtoisesti musiikkia napeista korvissa. Aina aika ajoin joko kieltäydyt tai myönnyt rannalla liikkuvien kaupustelijoiden esittämiin mitä erilaisimpiin tarjouksiin. Tarjolla on kaikkea hieronnoista ja riippumatoista aina tuoreisiin leipiin ja hedelmiin. Eli kuinka kauan tällaista elämää jaksaisit?!

Eli olin siis viikon matkalla paikassa nimeltä Pie de la cuesta! Se oli paikkana ihan jees ja vähän enemmänki vielä! Ei täysin sellainen paratiisipaikka jonka toivon joskus näkeväni, koska isot aallot hieman häiritsivät uimista! Mutta muuten monia hyviä ominaisuuksia täydellisyyteen! Pieni ja rauhallinen kylä lähellä isompaa kaupunkikeskusta (10km päässä Acapulcosta jossa populaa on 700 000 et sieltä siis saa myös kaikki mitä ihminen voi haluta). Eli bilehileilyynkin on iltaisin mahdolisuus mutta päivisin juuri sitä mitä kaipaa, omaa rauhaa paahtavan auringon alla! Ja semmosen jutun kuulin oisko ollu paikallisilta että toi paikka olis täydellinen ratsastaville hevostytöille!:) Sillä tuolta voi vuokrata heppoja joilla voi ratsastella loputonta rantaviivaa pitkin vaikkapa upeilla väreillä hohtavaan auringonlaskuun! Huomio tähän väliin että hepoilla en tuolla ratsastanut, hevostyttö kun en ole!:) Niin ja tuo otsikossa oleva "pesukone" tarkoittaa sitä kun olet uimassa aallokossa ja vastaan tuleekin yllättävän iso aalto ja joudut sen ja rannalta tulevan virtauksen ristiaallokkoon. Tunne on mielenkiintoinen kun pyörit vedessä pari volttia tietämättä mihin päin uida tästä pyörteestä päästyäsi! Kannattaa kokeilla:)

Pie de la cuestassa oli merenrannan lisäksi myös laguuni jota ihmetellä. Yksi venereissu tehtiin kiertäen tuota laguunia. Laguuni oli kuuluissa muun muassa siitä että siellä ja sen ympäristössä kuvattiin elokuva Rambo 2! Eli kaikki ne Vietnamin sademetsät ja joet mitä elokuvassa nähdään onkin Meksikon sademetsiä ja laguuni:) Yllättävää! Niin ja ihka oikean alligaattorin näin! Häkissä valitettavasti vain! Seuraavana päivänä sitten taas harrastettiin jo lähestulkoon arkipäiväistä rannalla makaamista:) Normaalisti rauhallisella rannalla puoliunessa torkkuessani kuulin yllättävää mekkalaa takaani ja ihmettelin kun Saksalaiset naapurimme ryntäävät rannalle päin kameroiden kanssa. Siinä sitten katsahdin merelle päin... Ja näin parven delfiinejä hyppivän meressä noin 30m rannasta! Jähmetyin vain noiden eläinten kauneudesta enkä tajunnut hakea edes kameraa. Toisaalta en tuosta hetkestä olisi mihinkään halunnutkaan lähteä. Lumoavia eläimiä! Siitä ihmetyksestä sitten selvittyäni istahdin taas pyyhkeelleni. 5min päästä samaiset Saksalaiset ryntäävät jälleen kerran ohitseni ja suuntaan katseeni jälleen merelle päin... Tällä kertaa näen vettä ilmoille suihkuttelevan eläimen, valashan se siellä taivaltaa eteenpäin! On ehkä vielä lumoavampi eläin kun nuo delfiinit! Seuraavana päivänä näimme vielä toisen valaan pyrstöään heiluttelevan! Upeaa!

Reissuta selvittiin miljoona kokemusta rikkaampana ja arkirytmiin on palattu! Mutta vain hetkeksi sillä viikon päästä lähdetään Jarkon kanssa kahden viikon kierrokselle Jukatanille kun tuo paikallinen kevätloma on alkamassa!:)

Pärjäilkää!