Terve! Vielä suomen kielellä tervehdin, kohta jo vaihtuu epsanjaksi. Tänne sivustolle on nyt sitten tarkoitus kirjoitella kuulumisia Meksikosta kotisuomen päässä puolestani jännääville kanssaihmisille eli juuri sinulle joka luet tekstejäni! Aikaerosta johtuen en varmaankaan tule olemaan samoihin aikoihin hereillä teidän kanssanne joten minusta ei paljon mässengerin tai muun vastaavan nykyajan kommunikointi välineen kauttakaan kuulu joten täältä voitte lueskella kaikki kivat tempaukseni mitä keksin.

Eli lähdön hetkellä:

Meksikoon tuli sitte lähdettyä. Tänään alkaa matka, joka on pitkä ja vaivalloinen. Tavoitteena saapua Monterreyhin suht koht ehjänä. Perillä ollaan suomen aikaa joskus perjantai aamun aikoihin ja sitten alkaa uusi elämä, viideksi kuukaudeksi! Kämppää pitäis heti ensimmäisenä etsiä kun semmosta ei vielä siellä päässä omisteta. Ehkä sitten pääsen seuraavan kerran koneellekin ja pystyn kirjoitella ensi mietteitä paikanpäältä. Tällä hetkellä ei oikein osaa vielä jännittää. Johtuu ehkä siitä että en tiedä paikanpäällä olevasta elämästä ja tilanteesta mitään. Luulis että tuommonen just jännittäis mut mulla se menee toisinpäin. Kun ei osaa edes ajatella elämää siellä niin ei tiedä edes mitä pitäis jännittää.

Tämmösiä viime hetken ajatuksia ennen lähtöä ja käykää kaikki tutut lueskelemassa juttuja joita toivottavasti ilmestyy useasti. Kirjoittaja kun on aika laiskaa sorttia ni katotaan miten saa aikaseks, joten ei kannata ihan jatkuvasti sitä päivitä-nappia klikkailla:)

Ja kaikki ketkä on luvannu tulla käymään ni odotan vierailuja innolla:) Niin ja äitille semmosia terveisiä että tulen kyllä kotiin enkä jää Meksikoon asumaan enkä myöskään perusta perhettä sinne niinku aikoinaan Amerikkaan mennessä oli tapana tehdä!

Näkemisiin ja kuulemisiin ja lukemisiin!