No joo! Voisin vähän laittaa tavaroiden paikallisia hintoja hieman esille. laitan hinnat euroina ni ei tarvi alkaa kaikkien laskemaan.

Mikropizzat! Niillä on tullu itteensä elätettyä. 0,70€

Jogurtti. Toinen asia millä elää. 1.89L pönikkä 2,10€ ja saman verran maksaa 6-pack aina niin maukasta danone jogurttijuomaa! Sitä tulee vedettyä niin paljon.

Banaanit. 0,70€/kg

Cocis tai joku paikallinen muu virkistysjuoma. 1.5L 0,60€

Powerade 1L pullo 0,85€. Siinä on peruselintarvikkeet mitä kaapista aina löytyy.

sitten tulee syötyä ulkona monasti kaikenlaista versiota Tacoista ja Burritoista. Hinta 2-4€, sisältää täyttävän ja maittavan tacorullan jonka sisällä on ties mitä. en ole tohtinut/osannut vielä kysyä että mitä. Lisäksi jotain ranskiksilta näyttäviä juttuja tai sitten jotain perunalastu nachoja ja vieläpä puolen litran juoman.

Niin ja taksi. Aloitusmaksu 0,50€ ja keskustaan maksaa taksi 4-5€. Jos porukalla menee ni eihän se paljon oo!

No sitten hieman tarinaa viikosta.

Maanantaina alko Espanjan tunnit! Jee! Maanantai,keskiviikko, perjantai on sitä 2h päivässä. Meitä on meidän ryhmässä 5 suomalaista, 2 australialaista ja yks korealainen jätkä. korealaisesta hieman pari faktaa. Kaveri ossa Espanjaa saman verran kuin me muutkin siellä. eli ei häävisti. Ja jos vain mahdollista ni kaveri osaa vielä vähemmän Englantia. Kaiffari on tosiaan tullu koreasta Meksikoon opiskelemaan puhuen vain yhtä kieltä. Koreaa! Jos ite oon pari kertaa ollu ihan pihalla ku Espanja on taipunu niin heikosti niin aina on Englannilla saanu tilanteen jotenkain selvitettyä mut en tiedä miten tilanteet ratkeaa puhumalla Koreaa. No se siitä hepusta. Jännä juttu vain.

Tiistaina oli sitte ekat futistreenit koulun joukkueen kans johon pyrin. No keli oli tosiaan perussuomalainen loppusyksyn sää. Vettä sato ja tuuli niin julmetusti. eikä mulla tietenkään oikeanlaisia urheilukamoja oo mukana mut näillä mennään. Sää kyllä suosi siis minua.

Keskiviikkona taas pari tuntia Epsanjaa ja sitte pari futiskurssia. Torstaina oli taas Koulun joukkueen  futistreenit pari tuntia. Ja oon muuten joka treenin jälkeen ollu ihan kuollu. Perjantai olikin sitten aikasta rankka. Aamulla siihen parit espanjat taas istuttiin ja sitten tunnin futiskurssi 13-14. 14-16 oli koulun joukkueen treenit taas ja 16-17 olis ollu toinen futiskurssi mut pää ja jalat ei vain antanu periks et ois pystyny sinne enää raahautua. Sitten illalla oli welcome-party vaihtareille. Mut ite olin niin väsynny koko viikon futiksista et ei vain napannu yhtään mikään. Maanantaina vielä viimiset futistreenit koulun joukkueen kans ja sitte ne tekee valinnat ketä ne sinne ottaa. katsotaan.

nyt pitäis lähtee shoppailemaan ku täällä on alennusmyynnit meneillään vaatteissa ja kaengissä. Mut katotaan niitten hintoja vaikka ens kerralla jos jotain tulee hankittua.

Pitempää tarinaa tulee taas ku saa inspiraation päälle. Eiköhän sekin löydy ens viikolla kun aurinko taas enemmän lämmittää. Moro tällä kertaa!